back

bergendahls_food_logotyp

varumarke_FOOD

Bergendahls Food är utmanaren som växer mest inom svensk dagligvaruhandel. Företaget har ca 3 000 anställda och omsätter SEK 9 miljarder och driver såväl partihandel som egna butiker City Gross och EKO samt samverkar med fristående köpmannaägda butiker inom bl a grupperingarna Den Svenska Matrebellen och Matöppet.citygross_logo_rgb

City Gross är supermoderna stormarknader med butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier och landets bredaste sortiment av livsmedel kompletterat av ett brett sortiment inom hus, hem och fritid. Erbjuder även ett storhushållssortiment anpassat för näringsidkaren. City Gross har högst tillväxt av Sveriges stora dagligvarukedjor och enligt branschens viktigaste årliga undersökningar mest rätt kvalitet, det hetaste varumärket och är den mest rekommenderade dagligavarukedjan. 

Besök webbplatsen för City GrossMAT rgb

M.A.T. är Sveriges mest överraskande matbutik. Vårt mål är att hjälpa dig besvara frågan "Vad blir det för mat?". Genom att erbjuda dig lika snabba som läckra måltidslösningar och de färskaste, fräschaste råvarorna gör vi det enklare för dig att leva gott.

M.A.T.-butikerna hittar du på City Gross webbplatsMatrebellen_rgb_1

Den Svenska Matrebellen är ett 70-tal tillväxtorienterade ägare av allivsbutiker som på ett unikt sätt samarbetar med Bergendahls Food om bl a inköp, marknadsföring och livsmedelskontroll. Grupperingen har högst tillväxt inom svensk dagligvaruhandel.

Besök webbplatsen för MatrebellernaMatoppet_1

Matöppet är närbutiker inom livsmedelshandeln. Själva konceptet ägs av Bergendahls Food, men butikerna av enskilda köpmän.

Läs mer om MatöppetEko_1

EKO är stormarknader med fokus på hus, hem och fritid. Ett brett sortimentet med över 70 000 artiklar innehåller allt från tops till taggtråd samt ett begränsat sortiment av livsmedel. Affärsidén är att erbjuda märkesvaror till låga priser. EKO finns i Fjälkinge, Malmö, Borås och Jönköping. Här hittar du också våra senaste erbjudanden.

Besök webbplatsen för EKO