back

bergendahls_food_logotyp

Vegogryta

Bergendahls Food är utmanaren som växer mest inom svensk dagligvaruhandel med över 4 000 anställda och en omsättning på ca SEK 10 miljarder. Bergendahls Food bedriver såväl partihandel som egna butiker med City Gross och samverkar med fristående köpmannaägda butiker inom bl a grupperingarna Den Svenska Matrebellen och MatÖppet.

 

VÅRA VARUMÄRKENCity Gross kvadrat

City Gross är supermoderna stormarknader och/eller storlivs med butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier och landets bredaste sortiment av livsmedel kompletterat av ett brett sortiment inom hus, hem och fritid. Erbjuder även ett storhushållssortiment anpassat för näringsidkaren. City Gross har högst tillväxt av Sveriges stora dagligvarukedjor och enligt branschens viktigaste årliga undersökningar mest rätt kvalitet, det hetaste varumärket och är den mest rekommenderade dagligavarukedjan med, enligt senaste SKI-undersökningen, Sveriges nöjdaste kunder. 

Upprätat entrébild City Gross Örebro- utan apoteket

Besök webbplatsen för City Gross


 Matrebellen_rgb_1

Den Svenska Matrebellen är ett 70-tal tillväxtorienterade ägare av allivsbutiker som på ett unikt sätt samarbetar med Bergendahls Food om bl a inköp, marknadsföring och livsmedelskontroll. Grupperingen har högst tillväxt inom svensk dagligvaruhandel.

Besök webbplatsen för MatrebellernaMATOPPET LOGO FARG TAGLINE

Matöppet är närbutiker inom livsmedelshandeln. Själva konceptet ägs av Bergendahls Food, men butikerna av enskilda köpmän.

Läs mer om Matöppet